Halvandet år inde i sit selvstændige madeventyr må Annette Sejdenfaden af og til knibe sig i armen for at tro sin egen succes.
Copy link address
Julie Goul Svendsen , jusve@viborgfolkeblad.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Annette Sejdenfaden kværner selv mel, og vårrugen, der inden længe bliver til det mest velduftende hjemmebagte brød, får hun fra Favnen Fuld i Hjorthede. Foto: Julie Goul Svendsen -
... og ud af den lille trækværn kommer den fineste rugmel. Klar til brug. Foto: Julie Goul Svendsen -
I år bliver det til en uges sommerferie i Italien sammen med kæresten, hvor Annette Sejdenfaden naturligvis skal på de lokale markeder - for hun kan slet ikke lade være. Foto: Julie Goul Svendsen -
Mad med omtanke er firmaets slogan. Det betyder blandt andet, at Annette Sejdenfaden laver sin mad fra bunden, hun køber gerne økologisk og lokalt, og hun har ikke mere end få meters lagerplads og en enkelt fryser. Foto: Julie Goul Svendsen