En flok piger og et par drenge har tilbragt den første sommerferieuge i skolekøkkenet
Copy link address
Vibeke Skov , vibsk@viborgfolkeblad.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Dagens ret på madskolen er stegt rødspættefilet med karrykartofler og æble-fennikel sauce. Viktoria har gang i panden, mens Tobias nøjes med at kigge på. Foto: Vibeke Skov -
Mens de andre tre grupper sætter maden på bordet, har gruppe fire valgt at portionsanrette fisk og tilbehør. Det tager Laura, Freja og Cecilie sig af. -
Hvordan skærer man fenikkel? Madskolen ledes i år af Heidi Poulsen, som her giver gode råd om snitning af grøntsager til Milla og Caroline. -
Linea er hjælper på madskolen i Ulstrup. Her viser hun Mia og de andre piger i gruppe 1, hvordan man snitter et løg. -
Cecilie og Laura har fået den første fiskefilet på panden. -
Victoria og Clara er i gang med tilbehøret: Æble-fennikel sauce. -
Emil er klar til at smage på maden. Han har taget sig af opvasken, som skal være ordnet, inden gruppen sætter sig til bords. -
Karrykartoflerne fordeles på tallerknerne. -
- Jeg elsker den her ret, siger Anne Sofie, som næsten ikke kan vente med at spise sin fisk. -
Efter en lille times arbejde er maden på bordet i alle fire grupper. -
Det er slet ikke så nemt at stege fisk, og n gle af rødspættefiletterne blliver da også næsten til plukfisk på panden. -
Der gives ikke points for pæneste anretning, men pigerne vil gerne at maden tager sig godt ud på tallerknerne. -
Dagens frokostret i Madskolen: fisk, kartofler og sauce med æble og fennikel. Bon appetit!