Annonce
Bjerringbro Julecup 2019 er godt i gang. 154 hold fra hele landet dyster i disse dage i haller på hele Bjerringbro-egnen. Foto: Morten Pedersen.
Bjerringbro Avis

Julecuppen er godt i gang: En håndboldtradition som gavner både byen, klubben og spillerne

2000 spillere og trænere afvikler hen over weekenden og mandag 480 håndboldkampe på ni forskellige lokationer og er indkvarteret på seks forskellige skoler i området.
Annonce
  • Bjerringbro Julecup 2019 er godt i gang. 154 hold fra hele landet dyster i disse dage i haller på hele Bjerringbro-egnen. Foto: Morten Pedersen.
  • Bjerringbro FH's forretningsfører, Henrik Bangshøi, sidder nok engang for bordenden som stævneleder for den store turnering. Foto: Morten Pedersen.
  • De tre unge mænd fra klubben HSG91 ved Roskilde erkender, at stort set alle de gode håndboldhold kommer fra Jylland. Her er det Sebastian Alban, Julius Haupt og Magnus Pedersen på mellem 16 og 17 år. Foto: Morten Pedersen.
  • Stævnelederen kan ikke sige, hvor mange frivillige det kræver at stable en kæmpe turnering som Bjerringbro Julecup på benene. Han gætter på, at der må være mellem 300 og 400. Foto: Morten Pedersen.
  • Ud over hallerne i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter bliver der også spillet kampe i Grundfos Hallen, på Bøgeskovskolen, på Bjerringbro Gymnasium, i Ulstrup, Rødkærsbro, Kjellerup, samt både i Ans Idrætscenter og på Ans Skole. Foto: Morten Pedersen.
  • - Det vigtigste for os er, at hovedparten af deltagere, trænere og tilskuere får en god oplevelse, siger Henrik Bangshøi. Foto: Morten Pedersen
  • Et væld af busser sørger for at køre de mange håndboldspillere mellem de skoler, hvor de er indkvarteret, og hen til hallerne. Foto: Morten Pedersen
  • Foto: Morten Pedersen.
Bjerringbro Avis

Folkedans giver superkræfter

Annonce
Bjerringbro Avis

Rekordsalg af tulipanbuketter

Annonce
Bjerringbro Avis

Sparekassen fejrede jubilæum - men gaveregnen tilfaldt helt andre

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ny tøjbutik i gågaden: Matador har inspireret til butikkens navn

Bjerringbro Avis

Ingen kan finde Berta: Hund har været væk i en uge

Bjerringbro Avis

Hæder til lokal ost: Vinder prestigefyldt europæisk pris

Bjerringbro Avis

Rødkærsbro er klar til start på næsten ny padelbane

Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Bjerringbro Avis

Opera-koncert i Hjermind Kirke

Annonce