Profile index
28-04-2015 21:45:30

GUDENÅDALENS AVIS
Lidt om os selv
Her finder du os
Total Grafik - Gudenådalens Mediehus
Udgivelsesområde
Annonceinfo
Ledig
Ledig

1 # venstre - Søgården
2 # venstre - PointS
4 # venstre - WH
5 #  venstre - Bamberg
6 # venstre - Bjerring
7 # venstre - køb banner


Grethe Koch overtager igen Hvorslev Forsamlingshus
Afslutter arbejdslivet med fester

Grethe Koch var kun 14 år da hun trådte ind på Sabroe Kro første gang, den gang med en opvaskebørste i hånden - senere blev det til servitricearbejde, noget som faderen syntes var rædselsfuldt.
Alligevel har hun holdt ved faget, som hun altid har elsket. I mange år var hun forpagter af Hvorslev Forsamlingshus men stoppede i 2002. Grethe Koch opgav dog ikke faget, men fortsatte med sin egen diner transportable, kaldet Landsbykøkkenet.
Nu er hun tilbage i forsamlingshuset i Hvorslev, hvor hun fremover, ligesom tidligere står for alt til festen.
»Det er her jeg gerne vil slutte mit arbejdsliv - med festerne og ikke så meget mad ud af huset mere«, fortæller Grethe Koch, der har pakket bilen fuld af mad og kørt til mange private fester siden hun oprettede Landsbykøkkenet.
Og selvom hun ikke rigtig vil være ved det, er Grethe Koch jo ikke nogen vårharer mere, og hun ser overtagelsen af forsamlingshuset som en nedtrapning.
Selv synes hun at Hvorslev Forsamlingshus er det bedste forsamlingshus at holde en fest i, og folk kan altid forvente at lokalerne er pæne og vedligeholdte, samtidig med at man hos Grethe Koch altid får en super behandling og rigtig god mad.

Pæne rammer

Det er vigtigt med pæne rammer og dem vil Grethe Koch meget gerne vise frem til interesserede søndag den 19. december ved et ”Kom og kig-arrangement”.
I forsamlingshuset er der plads til 170 gæster i den store sal, og 40 i den lille, og derudover er der opholdsrum, hvor man f.eks. kan få sin kaffe eller velkomstdrink.
Men selvom der er flere festlokaler sørger Grethe Koch for, at der altid kun bliver holdt en fest i forsamlingshuset af gangen.
Lige nu er hun sammen med forsamlingshuset bestyrelse, først og fremmest Grethe Vestergaard og Kaj Rohde, i gang med at renovere og male huset, så det bliver dejligt indbydende igen.
En lokal maler har sponsoreret maling, og hele huset er blevet malet, gulvene er slebet ned og lakeret og toiletterne gennemrenoveret.
Det trængte de også til, for de er fra 78’ og er siden kun blevet malet engang, fortæller Grethe Koch.
Derudover har Grethe Koch også investeret i nye møbler til opholdsrummene. I køkkenet er der kommet ny opvaskemaskine og industriovn, og efter den 19. december går hun i gang med at renovere køkkenet.

Nyt menukort

Selvom firmaet Landsbykøkkenet flytter med op i forsamlingshuset, sker der alligevel en del ændringer. Således har Grethe Koch valgt at ændre en del på menuerne.
Derfor kan man nu vælge 12 forskellige hovedretter, forretter og desserter, som man kan sætte sammen på kryds og tværs:
»Der bliver et væsentligt større udvalg, og det bliver sjældent det samme, man får til en fest i Hvorslev Forsamlingshus«, siger Grethe Koch.
Holder man fest i Hvorslev Forsamlingshus, er det altid med Grethe Koch som vært, og det er også hende, der står for alt inklusiv bordækninger, blomster m.m. Vil man selv komme med drikkevarer, er man velkommen til det, men den del kan hun også håndterer.
Med undtagelse af ungdomsfester er alle typer af fester velkommen i Hvorslev Forsamlingshus, og de kan altid regne med god betjening og masser af varm mad:
»Der serveres god dansk mad, men der er ingen tallerken servering af varm mad, det er kun fra fad«, fortæller Grethe Koch og forklarer, at på den måde sikrer hun, at maden altid er rygende varm.

ckh@bjerringbro-avis.dk

<b>Grethe Koch overtager igen Hvorslev Forsamlingshus</b>

Lige nu arbejder Grethe Koch på højtryk med malerpenslen i hånden, for at gøre Hvorslev Forsamlingshus klar til fest i det nye år.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]


AKTIVITETSKALENDER

2 # højre - Bjb. Handel saldo
3 # højre - Top Bogføring
4 # højre - tæppelageret
5 # højre - 3F standardbanner
7 # højre - Point S Brenderup
Bjerringbro Bibliotek

Gudenådalens Avis • Banegårdspladsen 3 • 8850 Bjerringbro • Tlf. 86681755 • Fax 86680387 • E-mail: redaktion@gudenaadalens-avis.dk