Profile index
06-05-2015 14:27:56

GUDENÅDALENS AVIS
Lidt om os selv
Her finder du os
Total Grafik - Gudenådalens Mediehus
Udgivelsesområde
Annonceinfo
Ledig
Ledig

1 # venstre - Søgården
2 # venstre - PointS
4 # venstre - WH
5 #  venstre - Bamberg
6 # venstre - Bjerring
7 # venstre - køb banner


Flere togafgange til Århus og Viborg
Det bliver lettere at være togpassager i Ulstrup, Bjerringbro og Rødkærsbro

Togpendlerne mellem Bjerringbro, Rødkærsbro og Ulstrup og til og fra de større byer Viborg og Århus får bedre betingelser i det nye år. Arriva Tog sætter med den nye køreplan, der træder i kraft den 8. januar nemlig markant flere tog ind på strækningen Århus-Struer.
Når det drejer sig om hverdage bliver det daglige antal afgange øget med fire fra 23 til 27 i retning mod Viborg, mens der bliver tale om at øge antallet af afgange fra 22 til 30 i den modsatte retning mod Århus. Også i weekenden bliver der mere tog til folket, idet der bliver et par afgange mere både lørdag og søndag i begge retninger.
I hverdagen bliver de ekstra tog fordelt over hele dagen. Både hyppigheden om morgenen, formiddagen, eftermiddagen og om aftenen tager til.

Flere kunder

Den ret markante forøgelse af togdriften på strækningen har ifølge salgs- og marketingschef hos Arriva Tog, Jens Thougaard, primært tre forklaringer.
- For det første får vi i løbet af året mange forslag om nye tiltag fra vores kunder, og der kan vi se, at der har været et ret markant ønske om at der kører flere tog mellem specielt Århus og Viborg. Det forsøger vi så, dels for at øge kundevenligheden men naturligvis også med skæven til økonomien, at opfylde så godt som muligt, og det er den del af baggrunden for de ændrede togtider.
Dernæst lytter vi til pendlerrepræsentanter på strækningen. Det vil sige folk, som tager toget næsten hver dag, og tilkendegivelserne herfra har også peget på, at der er baggrund for at øge antallet af afgange.
- For det tredje har strukturreformen også sin indflydelse på beslutningen om flere tog mellem Århus og Viborg, idet Viborg er blevet regionshovedstad, og dermed vil der givet blive en større kundemasse på strækningen til Viborg, siger Jens Thousgaard. Og det er jo allerede i løbet af 2006 at den udvikling tager fart.
- I den forbindelse kan jeg også nævne, at man fra amtet har presset på for at få flere tog på strækningen.
Endelig peger marketingchefen på et generelt stigende billetsalg på strækningen Århus-Struer, så der er allerede en positiv udvikling i gang i kundeudviklingen for Arriva.


le@bjerringbro-avis.dk

<b>Flere togafgange til Århus og Viborg</b>

Der vil være flere togafgange til og fra Bjerringbro fra den 8. januar - både mod Århus og mod Viborg-Struer.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]


AKTIVITETSKALENDER

2 # højre - Bjb. Handel saldo
3 # højre - Top Bogføring
4 # højre - tæppelageret
5 # højre - 3F standardbanner
7 # højre - Point S Brenderup
Bjerringbro Bibliotek

Gudenådalens Avis • Banegårdspladsen 3 • 8850 Bjerringbro • Tlf. 86681755 • Fax 86680387 • E-mail: redaktion@gudenaadalens-avis.dk