Profile index
03-05-2015 16:52:16

GUDENÅDALENS AVIS
Lidt om os selv
Her finder du os
Total Grafik - Gudenådalens Mediehus
Udgivelsesområde
Annonceinfo
Ledig
Ledig

1 # venstre - Søgården
2 # venstre - PointS
4 # venstre - WH
5 #  venstre - Bamberg
6 # venstre - Bjerring
7 # venstre - køb banner


Ny kunderådgiver i Jyske Bank
Den 1. juni tiltræder Steffen Laursen en stilling som privatrådgiver hos Jyske Bank i Bjerringbro. Steffen Laursen kommer fra en anden stilling ved Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg, hvor han arbejdede med intern revision:
– Men nu skal der ske noget andet, fortæller Steffen Laursen, der glæder sig til at have med kunder at gøre. Steffen Laursen bor i Bjerringbro, og det har han gjort, siden han var 18 år gammel, så han føler sig nært knyttet til byen. Han er oplært ved Privatbanken men har siden også arbejdet indenfor pensionsrådgivning og hos Home:
– Jeg er meget glad for, at jeg igen har fået et arbejde i Bjerringbro, så jeg igen kan blive en del af byen, fortæller Steffen Laursen, der i de sidste år har arbejdet udenfor byskiltet:
– Det er svært at følge med i, hvad der sker i Bjerringbro, når man ikke arbejder i byen. Så det passer mig fint at være tilbage, forklarer Steffen Laursen. Steffen har tidligere været meget aktiv i bysammenhæng, og var formand for handelsstandsforeningen i seks år.
Nu glæder han sig til at starte sit nye job i den velfungerende Bjerringbroafdeling:
– Afdelingen har ry for at være en socialt fasttømret enhed, og det er vigtigt med gode kolleagaer, slutter Steffen Laursen.

ckh@bjerringbro-avis.dk

<b>Ny kunderådgiver i Jyske Bank</b>


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]


AKTIVITETSKALENDER

2 # højre - Bjb. Handel saldo
3 # højre - Top Bogføring
4 # højre - tæppelageret
5 # højre - 3F standardbanner
7 # højre - Point S Brenderup
Bjerringbro Bibliotek

Gudenådalens Avis • Banegårdspladsen 3 • 8850 Bjerringbro • Tlf. 86681755 • Fax 86680387 • E-mail: redaktion@gudenaadalens-avis.dk