Profile index
19-04-2015 06:32:21

GUDENÅDALENS AVIS
Lidt om os selv
Her finder du os
Total Grafik - Gudenådalens Mediehus
Udgivelsesområde
Annonceinfo
Ledig
Ledig

1 # venstre - Søgården
2 # venstre - PointS
4 # venstre - WH
5 #  venstre - Bamberg
6 # venstre - Bjerring
7 # venstre - køb banner


Gode skinker og postejer i Aidt
I denne tid, hvor der sættes så meget fokus på den gode sunde mad, der enten er økologisk, biodynamisk eller bare er sammensatte af gode kvalitetsråvarer, var det måske en idé at besøge Ejner Nielsen i Aidt. Ejner er slagter og indehaver af Aidt Opskæring der siden 1997 har tilbudt opskæring og finpartering af allerede slagtede dyr.
Derudover tilbyder Ejner også et væld af pålægstyper samt pølser og andet godt til middagsbordet. Ejner har været i branchen hele sit liv. Han tog sit svendestykke på Hammel slagteri og har sidenhen været på rigtige mange slagterier rundt omkring i det lokale område som f.eks. Hadsten-, Bjerringbro-, Kjellerup-, og Thorsø slagteri. Ved siden af sit fuldtidsarbejde som slagter havde Ejner sit lille opskæringsfirma, men efter at have været på Thorsø slagteri i 20 år, mente Ejner, at det med at være selvstændig skulle afprøves:
– Ja, der er nok ikke tvivl om, at der er flere penge i at være kreaturslagter på et af de store slagterier, men for mig handler det mere om at have fod under ejet bord, forklarer Ejner, der for det meste har en arbejdsdag på ca. 12 timer.

Frikadeller og halve grise
Ejner kan finskære næsten alt. Han tager dagligt imod både svin, kreatur og får og forvandler disse store stykker kød til praktiske og brugbare koteletter, småkød, fars, medisterpølse, salamier osv. Selv roast beefen er snøret og klar til kunden. Derudover fabrikerer Ejner god solid pålæg, der helt kan sige sig fri for at være pumpet med diverse konserveringsmidler samt andre mere eller mindre ukendte tilsætningsstoffer.
Hos Ejner får man den gode kvalitet uden at betale ekstra for den. I området er han kendt for sine gode pålægsfade, som rigtig mange bestiller, når der skal være gilde. Og man må sandelig sige, at det kan blive til en stor variation af smørrebrød, for Ejner fremstiller og sælger ca. 18 forskellige slags pålæg. Bortset fra et par timers middaglukket kan man altid træffe Ejner eller hans yndige assistent, Inger Skriver i butikken der ligger gemt i baggården:
– Alle er velkomne. Det er lige meget om man skal købe en halv gris eller en enkelt frikadelle, fortæller Ejner Nielsen.

ckh@bjerringbro-avis.dk

<b>Gode skinker og postejer i Aidt</b>

Da avisen var på besøg hos Aidt Opskæring, var slagter og indehaver, Ejner Nielsen i gang med at fremstille hjemmelavede pølser. De skulle efter sigende smage rigtig godt.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]


AKTIVITETSKALENDER

2 # højre - Bjb. Handel saldo
3 # højre - Top Bogføring
4 # højre - tæppelageret
5 # højre - 3F standardbanner
7 # højre - Point S Brenderup
Bjerringbro Bibliotek

Gudenådalens Avis • Banegårdspladsen 3 • 8850 Bjerringbro • Tlf. 86681755 • Fax 86680387 • E-mail: redaktion@gudenaadalens-avis.dk